SERIE A : Preview Udinese v Lazio

Udinese - Lazio. Free betting tips

Lazio pikt terug de draad op in de Serie A, met een bezoek aan Udinese op zondagnamiddag.  Woensdag was er het afscheid van de Champions League, met een 2-1 nederlaag tegen Bayern.  Zo heeft Lazio nu één focus meer, en dat is terug proeven van het Kampioenenbal volgend seizoen, dus moet men in de Serie A de top 4 halen.

Afbeelding

Bij Lazio geen Fares die uit München terugkeerde met een blessure.  De vingerblessure van Lazzari lijkt mee te vallen, dus is hij inzetbaar tegen Udinese.  Verder in de selectie ook geen Caicedo, de redder in nood in de vorige thuiswedstrijd tegen Crotone.

Atalanta and Lazio warm up for CL with wins in Serie A | The Fresno Bee

Coach Inzaghi kiest voor zijn vertrouwde elftal, met achteraan Patric op rechtsachter, en zo kan Marusic één rij opschuiven op de linkerflank.  Verder keren Leiva en Immobile terug in de basiself, beiden werden op rust gezet in München woensdag.

Afbeelding

Thuisploeg Udinese is bezig aan een reeks van 5 ongeslagen wedstrijden, met 3 gelijke spelen en 2 overwinningen.  Dus voor Lazio de boodschap om het team van coach Gotti niet te onderschatten.  De ‘Friuli’ kunnen niet rekenen op Deulofeu en Pussetto.

Scheidsrechter is dhr. Fabio Maresca uit Napoli, hij fluit de aftrap zondag om 15:00 uur.  Geel gevaar is er enkel voor Acerbi, die de volgende wedstrijd thuis tegen Spezia kan missen, mits geel vandaag.

Italian Report Suggests Referee Fabio Maresca Was A Little Harsh In Inter's  Win Over Torino Last Night

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s