UEFA CL : Exit Lazio in Kampioenenbal

BAYERN v LAZIO 2-1

Afbeelding

Het verhaal van Lazio en de Champions League is over en uit, met als afsluiter een nipte nederlaag in Beieren.  Drie weken terug was Bayern te sterk met een 1-4 overwinning op zak, zo leek de terugwedstrijd meer dan een formaliteit voor beiden teams.

Afbeelding

Bij Lazio bleven enkele sterkhouders aan de kant en zo kregen spelers als Escalante en Muriqi een basisplaats.  Lazio moest 4 maal scoren om Bayern in verlegenheid te brengen maar het speelde iets te behouden om reservedoelman Nübel te bedreigen.

De wedstrijd in de Allianz Arena had meer weg van een veredeld oefenwedstrijd, dan de 1/8e finales in het Kampioenenbal.

Afbeelding

De Duitsers komen op voorsprong iets na het half uur. De Roemeense scheids straft een lichte trekfout van Muriqi af, op Goretzka.

Een geschenk voor Lewandowski die de penalty benut voor de 1-0 voorsprong.

Die Münchner schlagen Lazio 2:1: Der FC Bayern erfüllt die Pflichtaufgabe -  Sport - Tagesspiegel

Afbeelding

De eerste helft verliep verder uit, met Lazio dat niet teveel risico’s nam tot aan de rust.  Na de rust kan Fares niet verder, zijn vervanger is Lulic op de flank.  Lewandowski stuit na rust op Reina en raakt later de paal, voordat hij twintig minuten voor tijd naar de kant werd gehaald.

In minuut 73 mag invaller Choupo-Moting de score aandikken, als hij is zojuist ingevallen voor Robert Lewandowski en met zijn eerste balcontact wipt hij de bal over doelman Pepe Reina.

De eerredder komt in minuut 80, met 2 invallers in de hoofdrol. Pereira met een vrije trap, en aan de 2e paal komt Parolo uit de rug van Süle en kopt de bal via de grond door de benen van Bayern-doelman Nübel.  Een opsteker voor de 36-jarige invaller bij Lazio.

LA CRONACA | Champions League, Bayern-Lazio 2-1: Parolo, premio alla  carriera - Ogni maledetta domenica

LE PAGELLE | Champions League, Bayern-Lazio 2-1: Radu è un duro, Pereira sa  dare di più - Ogni maledetta domenica

De wedstrijd liep naar zijn einde toe, er viel enkel nog de wissel te noteren, waar Akpa Akpro mocht invallen voor Escalante. Na 94 minuten viel het laatste fluitsignaal, en tevens het doek voor Lazio in de Champions League.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s