SERIE A : Supersub Caicedo schenkt Lazio makke overwinning

LAZIO v CROTONE 3-2

Serie A, Lazio-Crotone 3-2: Caicedo salva Inzaghi nel finale

Lazio won op vrijdag namiddag van staartploeg Crotono, een 3-2 overwinning zonder glans, waar de eer werd gered door invaller Caicedo en een doelpunt in minuut 84.  Zo blijft Lazio nog steeds in de subtop, en met een wedstrijd of 3 punten tegoed van Torino, is en blijft de top 4 nog steeds mogelijk.

Serie A: Lazio-Crotone 3-2 – EspansioneTv

Coach Inzaghi liet zijn vaste pionnen het veld betreden, zo was er de terugkeer van Radu in de defensie, en mocht Fares starten op links en Marusic op rechts voor de geblesseerde Lazzari.  Iets voor het kwartier komt Lazio op voorsprong, als Radu vanop links de bal voor doel brengt.  Aan de 2e paal staat Milinkovic klaar, die met een lage volley doelman Cordaz kan verslaan, 1-0.

Afbeelding

Lazio heeft de wedstrijd onder de controle, maar zonder staartploeg Crotone pijn te doen.  En zoals verwacht komt uit het niets de 1-1 gelijkmaker.  De Nigeriaan Simy krijgt tijd en ruimte, en met een laag schot net buiten de zestien klopt hij doelman Reina.

Lazio drong aan, maar de spitsen Correa en Immobile leken hun dag niet te hebben, tegen het stugge Crotone die alle ruimtes toeliep.

Lazio-Crotone 3-2: cronaca, tabellino e voti del fantacalcio

Maar net voor de pauze komt Lazio terug op voorsprong, terug Radu vanop links naar Immobile.  Die legt af naar de vrijlopende Luis Alberto, die met een laag schot de 2-1 voorsprong brengt.  Voor de Spanjaard zijn 8e doelpunt in het lopende Serie A seizoen.

Afbeelding

In de 2e helft moet Lazio terug op zoek naar een doelpunt.  Een onnodige fout van Fares schenkt Crotone een strafschop, en Simy neemt het geschenk aan en klopt doelman Reina met de 2-2.

Inzaghi liet zijn basisspelers staan op zoek naar de 3-2, en Milinkovic was er tweemaal dichtbij.  Eerst stond doelman Cordaz in de weg, maar zijn 2e kans kopte hij onbegrijpelijk naast vanop 5 meter van het Crotone doel.  Lulic en Escalante kregen nog speelminuten, maar geen beterschap op het veld.

In het laatste kwartier dan 2 nieuwe spitsen met Caicedo en Muriqi, zo mochten Immobile en Correa naar de kant.  Crotone leek te stunten als Rispoli alleen voor doelman Reina kwam, maar zijn schot trof Reina’s beenveeg.  En invaller Felipe Caicedo verlost iets later Lazio van haar lijden in minuut 84, als hij een schot van Escalante onderschept. 

Aanname en een droge knal hoog in het doel, voorbij doelman Cordaz.  Goed voor de 3-2 eindstand.

Afbeelding

Lazio-Crotone 3-2: Simy doppietta, Caicedo decisivo

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s