CIRO : Immobile krijgt Europese Gouden Schoen 2020

Afbeelding

Woensdag was het een hoogdag voor Ciro Immobile en Lazio. De aanvaller kreeg op het stadhuis uit handen van burgemeester Virginia Raggi zijn Europese Gouden Schoen van het seizoen 2019-2020. Die had hij te danken aan zijn 36 goals in de Serie A.

De Europese Gouden Schoen bekroont de beste competitieschutter in Europa, waarbij een bepaald gewicht wordt toegekend aan alle liga’s.  De 31-jarige Immobile deed 2 goals beter dan de Pool Robert Lewandowski van Bayern München.

Afbeelding

Immobile kreeg vorig jaar in Italië ook de prijs van beste Serie A-spits en Sportman van het Jaar.

Bij de overhandiging van de Gouden Schoen reageerde Immobile: “Iedereen van ons moet in zijn dromen geloven. We moeten die niet in een lade laten zitten. En als ik mijn droom kan waarmaken, dan kan iedereen dat. Dat is de belangrijkste boodschap.”

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s