SERIE A : Preview Juventus v Lazio

Juventus vs Lazio: The Match Trailer | The Laziali

Vanavond treedt Lazio het Allianz Stadium in, met een bezoek aan Juventus, duel goed voor de 26e speeldag in de Serie A.  Na de ontnuchterende nederlaag in Bologna, en de ‘spookwedstrijd’ tegen Torino, verwacht coach Inzaghi een reactie van zijn team.

Bij Lazio als zeker geen Lazzari, die met een kuitblessure in de wedstrijd tegen Bologna.  Zo lijkt Fares een basisplaats te krijgen op rechts, met op links Lulic.  

Afbeelding

Marusic schijft een rij achteruit om in de defensie te staan, naast Hoedt en Acerbi, met Reina tussen de palen.  Leiva, Milinkovic, Luis Alberto met spitsen Correa en Immobile vervolledigen de Lazio elf in Turijn, om Juventus te bekampen.

Voor coach Pirlo en zijn Juventus is het de week van de waarheid.  Eerst is er Lazio en dan de terugwedstrijd tegen Porto in de Champions League, met een 2-1 nederlaag in de heenwedstrijd.  In de Serie A staan de Zebra’s al 10 punten achter op koploper Inter, maar met 1 inhaalwedstrijd te goed.  Dus kan het geen puntenverlies veroorloven tegen het Lazio van Inzaghi.

Bij Juventus al zeker geen Bentancur, deze week positief bevonden aan Covid-19.  Verder ook geen Dybala, Arthur, Chiellini en De Ligt die allen in de lappenmand liggen met blessures.  Verder zijn er ook vraagtekens rond de fitheid van Bonucci en Cuadrado, misschien worden beiden gespaard om fit tegen Porto te kunnen spelen.

Maar Juventus heeft nog kwaliteit genoeg met o.a. Szczesny,  Danilo, Demiral, Alex Sandro, Bernardeschi, Mckennie, Rabiot, Chiesa en Ronaldo in de basiself.

Scheidsrechter is dhr. Davide Massa uit Imperia.   Hij fluit de aftrap om 20:45 uur in het Allianz Stadium.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s