SERIE A : Lazio v Torino onder voorbehoud

Afbeelding

Deze week is er een midweek speeldag, met Lazio dat op dinsdag thuis Torino ontvangt. Doch zal de wedstrijd niet doorgaan, gezien Torino niet mag afreizen naar Rome, gezien het team getroffen is door Covid-19. Tussen staf en spelers zijn er reeds 10 Corona gevallen bij de bezoekers uit Turijn.

De Italiaanse voetbalbond legt Torino op de wedstrijd te spelen, en indien ze niet opdagen wint Lazio aan de tafel met 3-0.

Maar er is reeds een precedent met Juventus v Napoli eerder dit seizoen, waar ook Juventus de 3 punten kreeg, na het Corona forfait van Napoli.  Maar Napoli vocht dit aan en won maanden later dit in beroep, waardoor Juventus de 3 punten terug mocht geven, en de wedstrijd herspeeld zal worden.  Torino denkt dat dit ook zal gebeuren bij hun wedstrijd van morgen.

Afbeelding

Coach Inzaghi zal toch de wedstrijd voorbereiden, ook al zal die voor 90% niet doorgaan.  Bij Lazio is Lazzari niet beschikbaar, na zijn blessure tegen Bologna. Zo lijkt Marusic rechts te starten, met Fares op de linkerflank.  Verder lijken er basisplaatsen voor doelman Strakosha, middenvelder Escalante en spits Caicedo te zijn.

Afbeelding

De scheidsrechter dinsdag is dhr. Marco Piccinini uit Forli, hij fluit al dan niet de aftrap op 18:30 uur.

Afbeelding
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s