SERIE A : Penaltymisser breekt Lazio zuur op

BOLOGNA v LAZIO 2-0

Afbeelding

Lazio liep in Bologna averij op, met een 2-0 nederlaag tot gevolg, in een bleke wedstrijd waar een vroege gemiste strafschop van Lazio achter de feiten liet lopen.

Coach Inzaghi stuurde zijn vertrouwde spelers op het veld, achteraan was het trio Hoedt-Acerbi-Patric die voor doelman Reina stonden.

Serie A, Bologna-Lazio 2-0: Mbaye e Sansone decidono il match

Het wedstrijd begon met Bologna dat aan Lazio de bal liet, maar in de wetenschap dat de Laziali al 90 minuten in de benen had tegen Bayern.  Een vrije trap van Milinkovic ging nipt naast in de 10e minuut, en in de 17e minuut kreeg Lazio de kans om de score te openen. 

Correa gaat neer in de zestien, na een fout van Dominguez.  Strafschop Lazio en Immobile schiet laag maar Bologna doelman Skorupski duikt naar de goede hoek, en klemt de bal in zijn handen.  Voor Immobile de 2e strafschopmisser van dit seizoen.

Bologna-Lazio 2-0, le pagelle: Immobile e Correa steccano, brillano Sansone  e Skorupski - Eurosport

Tot overmaat van ramp valt de bal een minuut later wel binnen aan de overkant. Een schot van Orsolini komt via Pepe Reina bij de inlopende Mbaye, die in de rebound van dichtbij eenvoudig kan binnenschieten: 1-0 voor Bologna.

Hierna viel er niet veel te noteren, en mocht Bologna gaan rusten met die 1-0 voorsprong.  Lazio ging in de 2e helft op zoek naar de gelijkmaker, maar de frisheid in de benen ontbrak.  Bologna doelman Skorupski brengt terug redding op een poging van terug Immobile. 

Afbeelding

En bij de eerste aanval van Bologna in de 2e helft werd de wedstrijd beslist.  Sansone is de Lazio verdedigers te slim af, en schiet een voorzet met een volley voorbij doelman Pepe Reina, 2-0 voor Bologna, een klap voor Lazio die dit niet meer boven kwam.

Bologna-Lazio, le pagelle dei quotidiani: Immobile non c'è. In difesa  nessuno si salva - Lazionews.eu

Pas in minuut 88 was er bijna een own-goal van Soriano, die doelman Skorupski kon redden.  En in blessuretijd een poging van invaller Caicedo, die de Bologna doelman kon redden.  Een nederlaag waardoor Lazio 6e blijft staan, en de kans laat liggen om de top 4 te betreden.

Serie A. Bologna-Lazio 2-0, la delusione di Inzaghi - Lazio - Roma

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s