SERIE A : Preview Bologna v Lazio

Afbeelding

Lazio pikt zaterdag om 18:00 uur de draad weer op in de Serie A, met een uitwedstrijd in en tegen Bologna. De realiteit van de Champions League is verteerd, en de focus is en blijft om de top 4 te blijven ambiëren.  Dus zijn punten broodnodig in het Stadio Dall’ Ara.  In de wetenschap dat op zondag Roma v AC Milan op het programma staat, dus is winnen wel nu een must.

Afbeelding

Coach Inzaghi heeft geen twijfels over zijn basiself, bijna dezelfde namen die dinsdag tegen Bayern tussen de lijnen kwam.  Enig vraagteken is er in de defensie, waar Patric en Hoedt strijden voor 1 basisplaats.  Mogelijk zou ook topschutter Immobile op de bank starten, om hem wat rust te gunnen, zo zou dan Muriqi naast Correa starten.  Op de bank geen Escalante die een schorsingsdag uitzit tegen Bologna, na zijn 5e gele kaart.

Afbeelding

Bij Bologna rekent coach Mihaijlovic op onderstaande spelers in zijn selectie, met o.a. ex-Laziale De Silvestri :

Afbeelding

De scheidsrechter in Bologna is niemand minder dan  Piero Giacomelli uit Trieste. Niemand is deze scheids nog vergeten, sinds 11 december 2017.

Tijdens Lazio v Torino slaagde hij erin, ondanks de VAR, geen strafschop te zien na duidelijks hands in de zestien. En tot overmaat van ramp; kreeg Immobile rood, wegens een reactie op de niet-gefloten strafschop.

Lazio-Torino, spuntano recensioni negative su TripAdvisor contro il bar  dell'arbitro Giacomelli

Lazio in de resterende 45 minuten zonder Immobile, waardoor Torino met een mannetje meer de wedstrijd won met 1-3. Zuur puntenverlies voor Lazio, want op het einde van het seizoen, komt Lazio 1 punt te kort om in de Champions League te spelen… met dank aan Piero Giacomelli.  Sinds die dag floot hij geen enkele Lazio wedstrijd meer… tot nu dan.

Lazio trekt zich mogelijk terug uit competitie: 'Is dit een complot?'

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s