SERIE A : Preview Lazio v Sampdoria

Afbeeldingsresultaat voor lazio sampdoria

Zaterdag om 15:00 uur komt Lazio in actie, met de thuiswedstrijd tegen Sampdoria.  Dit als voorbereiding voor de heenduel van aanstaande dinsdag in de Champions League, tegen titelhouder Bayern München.  Na de nederlaag tegen Inter vorige zondag, is het voor Lazio een must om de aansluiting niet te missen in de Serie A, maar ook al met Bayern in het achterhoofd.

Afbeeldingsresultaat voor Lazio Bayern

Coach Inzaghi kan niet rekenen op 2 geschorsten, met Hoedt en Lazzari.  Alsook geen Radu die onder het mes ging, en zeker één maand out zal zijn met deze ingreep.  En verder nog steeds geen Strakosha en Luiz Felipe, die bezig is met zijn revalidatie.

Afbeeldingsresultaat voor Radu lazio

Zo mag Marusic dan naar de rechterflank gaan, om de afwezigheid van Lazzari op te vangen.  En zo krijgt Fares een basisplaats op de linkerflank.  Achteraan keert Musacchio terug in de basiself, naast Acerbi en Patric, met Reina tussen de palen.  Voor het overige geen verrassingen met Leiva, Milinkovic, Luis Alberto, Correa en Immobile.

Afbeeldingsresultaat voor lazio sampdoria

Bij de bezoekers van Samp’ zien we 2 ‘oude bekenden’ terug, met spits Keita Balde en middenvelder Candreva.  Beiden zijn bijna onafscheidelijk, want na hun doorgang bij Lazio, vonden ze elkaar terug bij Inter, en nu bij Sampdoria.  Coach Ranieri kan op zijn hele selectie rekenen, inclusief zijn meest ervaren spits Quagliarella.

Afbeeldingsresultaat voor keita balde candreva

Scheidsrechter is dhr. Davide Massa uit Imperia, hij fluit de aftrap zaterdag om 15:00 uur in het lege Stadio Olimpico.

Afbeeldingsresultaat voor Davide Massa
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s