SERIE A : Preview Inter v Lazio

Afbeeldingsresultaat voor inter lazio

Zondag zullen alle ogen gericht zijn, naar het San Siro in Milaan, waar Inter thuis Lazio ontvangt.  Beide teams hebben zich toegelegd op 1 focus, bij Inter is dit nu enkel de Scudetto, want Europees is het uitgeschakeld, alsook in de Coppa sinds deze week.  Bij Lazio is dit de top 4 in de Serie A, en met 6 overwinningen op rij is dit doel nu al in zicht.

Met de nederlagen van AC Milan en Juventus krijgt dit duel nog extra spankracht, Inter kan bij winst de nieuwe koploper worden, en Lazio kan bij een overwinning over Juventus springen.

Inter v Lazio is ook het duel der topschutters, zowal Lukaku als Immobile hebben 14 treffers in de Serie A, 2 minder dan koploper Ronaldo.

Afbeeldingsresultaat voor immobile lukaku

Bij Lazio heeft coach Inzaghi geen selectieproblemen, iedereen is fit en kan richting Milaan om Inter te bekampen.  Enkel voor de positie linksachter zal hij moeten kiezen uit Musacchio of Patric die terug uit schorsing komt. 

De overige 10 namen zijn dan Reina, Acerbi, Radu, Lazzari, Milinkovic, Leiva, Luis Alberto, Marusic, Correa en kapitein Immobile.  Bij Lazio nog steeds geen Strakosha en Caicedo, beiden out met blessures.

Afbeelding

Bij Inter rekent coach Conte volgende 11 spelers : Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic; Lukaku, Lautaro Martinez.  Geen Vidal die niet fit is bevonden, na zijn lichte blessure.

Scheidsrechter in San Siro is dhr. Michael Fabbri uit Ravenna, hij fluit de aftrap op zondagavond om 20:45 uur.

Afbeelding
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s