SERIE A : Preview Lazio v Cagliari

Afbeeldingsresultaat voor lazio cagliari

Lazio mag speeldag 21 afsluiten, met een thuisduel zondagavond tegen Cagliari, momenteel op een 18e plaats.  Voor Lazio een ideaal moment om de top 4 te bestormen, want concurrenten Juventus en AS Roma bekampen elkaar op zaterdag.

Afbeelding

Bij Lazio is verdediger Patric geschorst, na zijn 5e gele kaart tegen Atalanta.  Zo lijkt de nieuwe aanwinst Musacchio al zeker van een basisplaats, met Luiz Felipe die dit seizoen niet meer in actie komt. 

Afbeeldingsresultaat voor Musacchio Lazio

Verder zijn er ook vraagtekens rond de fitheid van rechtsachter Radu.  Wesley Hoedt staat stand-by om hem eventueel te vervangen.

Afbeeldingsresultaat voor radu hoedt

Verder zullen de vertrouwde namen het veld betreden, met Reina in doel en Acerbi voor hem.  Op het middenveld de driehoek bestaande uit Leiva, Luis Alberto en Milinkovic.  Op de flanken Marusic en Lazzari, met in de aanval kapitein Immobile en Correa.

Afbeeldingsresultaat voor Di Francesco cagliari

Bij tegenstander Cagliari zien wie o.a. doelman Cragno, Godin in de defensie, Nainggolan op het middenveld, en Joao Pedro met Simeone in de aanval.  Coach Di Francesco rekent op zijn nieuwe aanwinsten Asamoah en Rugani, met een basisplaats tegen Lazio.

Afbeeldingsresultaat voor Lazio Cagliari

De statistieken zijn voor Lazio gunstig, de laatste 9 thuisduels tegen Cagliari werden allen gewonnen.  De bezoekers uit Sardinië zitten momenteel in een zware dip, in de laatste 13 Serie A duels was er geen enkele overwinning.

Scheidsrechrer is dhr. Massimiliano Irrati uit Pistoia, hij fluit de aftrap op zondagavond om 20:45 uur.

Afbeelding
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s