SERIE A : Preview Atalanta v Lazio

Serie A 2018/19: Atalanta vs Lazio - Total Football Analysis Magazine

Na woensdag en de uitschakeling in de Coppa, treffen Atalanta en Lazio elkaar terug, nu in de Serie A op de 1e speeldag van de terugronde.  Voor beide teams een wedstrijd met de 3 punten als inzet, om zo aan te sluiten bij de top 4.  Atalanta staat momenteel 5e met 36 punten, terwijl Lazio er 2 minder heeft.

Afbeelding

Coach Inzaghi rekent op zijn basisploeg, die grotendeels op rust werd gezet woensdag.  Zo keren Immobile en Correa terug in de aanval, en lijkt Luis Alberto volledig genezen te zijn, van de appendicitis-ingreep die hen aan de kant hield.  Hij kan eventueel starten op het middenveld naast Milinkovic en Leiva, met Marusic en Lazzari op de flanken.

Afbeelding

Achteraan staat Reina tussen de palen, met voor hem Acerbi, Radu en nog 1 verdediger.  Patric lijkt te starten, maar ook de nieuwe aanwinst Musacchio staat paraat met een eventuele basisplaats in de elf.  De knoop moet coach Inzaghi nog doorhakken.

Afbeelding

Bij tegenstander Atalanta zijn er 2 afwezigen, Hateboer en Gosens zijn niet beschikbaar door blessure en schorsing, maar Pasalic kan wel terug aansluiten bij de selectie van Gasperini.

Hans Hateboer wil ooit de cirkel rondmaken bij FC Groningen - Dagblad van  het Noorden

Scheidsrechter is dhr. Daniele Chiffi uit Sassari, hij fluit de aftrap om 15:00 uur in het Gewiss Stadium te Bergamo.  Geel gevaar is er voor  Caicedo, Fares, Hoedt, Escalante en Patric, die eventueel de volgende wedstrijd thuis tegen Cagliari kunnen missen, mits geel tegen Atalanta.

Daniele Chiffi to Oversee Spezia vs Lazio Serie A Clash | The Laziali

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s