COPPA : Preview Atalanta v Lazio

Afbeelding

Lazio begint vanavond aan een dubbele ontmoeting in en tegen Atalanta Bergamo. Eerst is er de kwartfinale in de Coppa Italia, gevolgd door dit weekend een duel in de Serie A.  Coach Inzaghi zal moeten sleutelen in zijn elftal, want hij mist een aantal basispionnen.  Geen Leiva door schorsing, en verder geen Strakosha, Luiz Felipe, Luis Alberto en Caicedo die allen aan de kant staan met hun ingrepen of blessures.

In doel staat Reina, met in de defensie Hoedt, Acerbi en Patric.  Escalante als ‘breker’, met rond hem Milinkovic en Akpa Akpro.  Op de flanken Fares links en Marusic rechts, met in de aanval Muriqi en Pereira.   Zo zullen Immobile, Correa, Lulic, Lazzari en Radu plaats nemen op de bank.

Afbeelding

Bij thuisploeg Atalanta kan coach Gasperini niet rekenen op de Nederlander Hateboer, hij staat aan de kant met een blessure. 

Verder lieten de ‘Bergamaschi’ hun vleugelspits Papu Gomez naar Sevilla vertrekken.  De Atalanta coach zal kiezen uit onderstaande 23 spelers in zijn selectie : 

Afbeelding

Scheidsrechter is dhr. Luca Pairetto, hij fluit de aftrap om 17:45 uur in het lege Gewiss Stadium.  Bij een gelijke stand na 90 minuten, volgen er nog verlengingen en eventueel ook nog strafaschoppen.  De winnaar van dit duel treft dan in de halve finale Napoli of Spezia.

Luca Pairetto, un cognome "pesante". La sua serie A meritata!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s