SERIE A : Preview Lazio v Sassuolo

Afbeelding

Lazio sluit in de vooravond de heenronde af, met een thuiswedstrijd tegen Sassuolo. Na een 9 op 9, inclusief een overwinning in de Derby della Capitale, en een midweek Coppa overwinning, sluipt Lazio dichter en dichter bij de top 4.

Afbeelding

Coach Inzaghi zag deze week 2 basisspelers uitvallen, die onder het mes gingen. Dus achteraan geen Luiz Felipe, en op het middenveld geen Luis Alberto.  Ook heeft doelman Strakosha de selectie niet behaald, dus start Reina al zeker tussen de palen.

Achteraan vervangt Patric Luiz Felipe, en op het middenveld neemt Akpa Akpro de plaats van Luis Alberto. In de aanval lijkt Caicedo de voorkeur te krijgen op Correa, die op de bank begint.

Afbeelding

Voor het overige de vertrouwde namen met Acerbi, Radu, Leiva, Lazzari, Marusic, Milinkovic en Immobile.  Net als in de Coppa is er wel de terugkeer van Lulic in de selectie, hij start op de bank.

Afbeelding

Bij tegenstander Sassuolo kan coach De Zerbi niet rekenen op zijn aanvaller Berardi.  Hij rekent op doelman Consigli, en op het middenveld Traore, Lopez, en Locatelli, met in de aanval Caputo, en Haraslin.  Sassuolo begon het seizoen als de verrassing, met een plaats in de top 4.  Maar na het uitvallen van spits Berardi, staat het nu 8e op 1 punt van Lazio.


Scheidsrechter is dhr. Antonio Giua uit Sassari, hij fluit de aftrap in het lege Stadio Olimpico om 18:00 uur.

Afbeelding

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s