COPPA : Preview Lazio v Parma

Afbeelding

Vanavond om 21:15 uur begint Lazio aan haar Coppa Italia, editie 2020-2021, met een thuiswedstrijd tegen Parma.  Bij Lazio zal coach Inzaghi een elftal het veld insturen, met amper een paar basisspelers.  Zo lijken Acerbi, Lazzari en Milinkovic nog te starten tegen Parma, voor het overige een rits aan wisselspelers, zoals Strakosha tussen de palen.

Lazio, la probabile formazione anti-Zenit: davanti Muriqi con Pereira

Achteraan zal Parolo postvatten naast Hoedt en Acerbi.  Op het middenveld Escalante als breker, met Lazzari en Fares op de flanken, en voor hem Milinkovic en Akpa-Akpro.  In de aanval de 2 aanwinsten met Muriqi en de Belg Pereira.

Lazio, Muriqi: «Felice di far parte di questo club importante» - Lazio News  24

Ook bij tegenstander Parma rekent coach D’ Aversa op zijn B-elftal, bestaande uit onderstaande namen : 

Afbeelding

Scheidsrechter is dhr. Giovanni Ayroldi uit Molfetta, voor hem is het de eerste maal dat hij Lazio mag fluiten.  Indien er in de wedstrijd na 90 minuten geen winnaar is, volgen er nog verlengingen en eventueel strafschoppen.  De winnaar van Lazio v Parma moet dan in de kwart-finales op bezoek gaan bij Atalanta Bergamo.

Afbeelding
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s