RETRO : #DERBYDELLACAPITALE

BEHRAMI’S ‘TESTA E CUORE’ IN MINUUT 92

Il cuore e la testa». 10 anni fa Behrami abbatteva la Roma - VIDEO - Lazio  News 24

De Derby van 19 maart 2008 stond eerst het teken van Gabriele Sandri, de Lazio-fan die in november 2007 overleed aan een politiekogel.  Een passend eerbetoon voor de aftrap, verenigden beide ‘eeuwige’ rivalen tot een herdenking aan ‘Gabbo’ Sandri.

 

19 MARZO 2008 - 10 anni fa Totti e Rocchi sotto la Nord in ricordo di  Gabriele Sandri » LaRoma24.it – Tutte le News, Notizie, Approfondimenti  Live sulla As Roma

Na een half uur brak de Derby open, met de bezoekers van Roma die via Taddei op 0-1 kwamen.  Maar voor de pauze kwam er nog de gelijkmaker van Pandev.

In de 2e helft zijn de rollen omgekeerd, als Lazio met een strafschop van kapitein Rocchi op 2-1 komt.  De buren milderen tot 2-2 via Perrotta op het uur.  Maar de onverwachte verlossing kwam in de 92e minuut, als voor Lazio Behrami een afvallende bal in doel legt, om de 3-2 eindstand vast te leggen.

De Zwitser ging uit de bol aan de Curva Nord, en wees met zijn vinger naar zijn hoofd en het hart, om duidelijk te maken dat wedstrijden gewonnen worden ‘con la testa é il cuore’.

Laziostory | VIDEO, 19 marzo 2008, Lazio-Roma 3-2: Behrami, derby testa e  cuore - Lazio Story... la Nostra Storia

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s