SERIE A : Preview Parma v Lazio

Afbeelding

Vanmiddag zakt Lazio af richting Parma voor het 2e uitduel van 2021, en tevens de test voor Inzaghi en co. voor de Derby die eraan komt aanstaande vrijdag.  Lazio won woensdag van Fiorentina om zo terug aan te sluiten in de subtop.  Tegenstander Parma verloor 3-0 bij Atalanta, en ontsloeg zo zijn coach Liverani om D’Aversa terug aan te stellen.

Afbeelding

Bij Lazio tussen de palen geen Strakosha maar wel Pepe Reina.  De Albanese international had na Lazio v Fiorentina last van een kuitblessure en blijft vandaag aan de kant.  De Spaanse veteraan keert zo terug in doel.  Ook nog geen Fares en Correa bij Lazio, zij doen er alles aan om tegen de Derby klaar te staan.

Immobile fires Lazio second as striker matches scoring mark in Serie A

Verder lijkt de basiself grotendeels op die tegen Fiorentina, met enkel Leiva dat terugkeert uit schorsing.  Vooraan blijft Caicedo staan naast Immobile.   Coach Inzaghi neemt onderstaande 24 spelers mee naar het ‘Tardini’ : 

Afbeelding

Bij Parma rekent coach D’Aversa op doelman Sepe, de ervaren Bruno Alves en verder Kurtic; Brunetta, Inglese en Cornelius.

Scheidsrechter is dhr. Luca Pairetto, hij fluit de aftrap in het ‘Tardini’ om 15:00 uur.

Serie A, arbitri: Inter-Genoa a Pairetto, Atalanta-Milan affidata a La  Penna | News - Sportmediaset

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s