SERIE A : Preview Lazio v Fiorentina

Afbeelding

De Serie A anno 2021 stopt niet, en zo is er meteen een midweekspeeldag, met Lazio dat vandaag Fiorentina ontvangt in het Stadio Olimpico.  Beide teams zijn nog op zoek naar hun beste vorm alsook naar de punten, Lazio hangt onderaan de subtop op een 9e plaats, met Fiorentina dat 14e staat in het klassement.

Coach Inzaghi kan niet rekenen op Leiva, de Braziliaan kreeg in Genoa zijn 5e gele kaart en blijft zo 1 wedstrijd aan de kant.  Zo komt de Argentijn Escalante op zijn plaats als ‘breker’ op het middenveld.  Ook zijn er vraagtekens rond de enkel van kapitein Immobile.  De topschutter zit in de selectie, maar voor een basisplaats is men nog niet zeker. 

Lazio's Immobile strikes after quarantine | The Islander | Kingscote, SA

Met de afwezigheid van Correa lijken nog enkel Caicedo en Muriqi of Pereira nog de opties in de aanval.  Voor het overige de vertrouwde namen, met Luis Alberto en Milinkovic op het middenveld, met Lazzari en Marusic op de flanken.  Achteraan Hoest, naast Acerbi en of Patric of Luiz Felipe met Reina of Strakosha tussen de palen.

Afbeelding

Bij tegenstander Fiorentina kiest coach Prandelli uit onderstaande selectie zijn basiself, met veteraan Ribery, spits Vlahovic en ex-Laziale Caceres : 

Afbeelding

Scheidscrechter is dhr. Rosario Abisso uit Palermo, hij fluit de aftrap vandaag om 15 uur in het Stadio Olimpico.

Abitri: Serie A comincia con Abisso a Fiorentina-Torino - Calcio - ANSA

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s