SERIE A : Preview Genoa v Lazio

Afbeelding
Het jaar 2021 is nog geen 3 dagen oud, en voor Lazio begint deel 2 van het seizoen 2020/2021, met een uitwedstrijd in en tegen Genoa.  Het jaar 2020 eindigde met een bittere nasmaak, en een late, onverdiende nederlaag tegen koploper AC Milan.

Afbeelding
Bij Lazio kan coach Inzaghi niet rekenen op spits Correa, zijn vervanger is Caicedo naast kapitein Immobile. Verder de vertrouwde namen met het middenveld Leiva, Milinkovic en Luis Alberto, met Marusic en Lazzari op de flanken. Achteraan Reina tussen de palen, met voor hem Acerbi, Radu en Patric of Luiz Felipe.

Calciomercato Lazio: Correa-Caicedo, ecco chi parte

De voltallige Lazio kern bestaat uit onderstaande 23 spelers :

Afbeelding

Bij Genoa met ex-Lazio coach Ballardini aan het rier, zien we 1 ex-Laziale in de basiself, de Zwitsers Valon Behrami, die tussen 2005 en 2008 bij Lazio neerstreek, en onder coach Delio Rossi nog stuntte met Lazio en een 3e plaats in de Serie A seizoen 2006/07.

Genoa, Behrami: "Ho avuto paura, ma ora dobbiamo essere uniti"

Scheidsrechter is dhr. Calvarese, hij fluit om 15:00 uur de aftrap in het ‘Luigi Ferraris’.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s