SERIE A : Preview Lazio v Napoli

Anticipo, Lazio - Napoli 1-0 - Atalantini.com

Zondag om 20:45 uur begint Lazio aan haar laatste thuiswedstrijd, van het voetbaljaar 2020.  Een jaargang dat begon met vele ‘ups’ maar de laatste weken enkele ‘downs’ kende.  In de laatste 5 Serie A duels tegen haalbare tegenstanders haalde Lazio een magere 7 op 15, waardoor de laatste 2 wedstrijden tegen Napoli en AC Milan van belang zijn om punten te rapen.

Afbeelding

Bij Lazio moet coach Inzaghi nog 2 knopen doorhaken, door de vraagtekens rond Acerbi en Leiva.  Beide spelers lijken niet tijdig fit te zijn en vanavond Napoli missen.  De Nederlander Hoedt zal dan centraal komen, naast Radu en Luiz Felipe, met Reina tussen de palen, die een Napoli verleden heeft, tussen 2013 en 2018.

Napoli Stopper Pepe Reina Tipped to Sign €6m Contract With AC Milan in the  Summer | 90min

Ook op het middenveld blijven er 3 namen over om Leiva te vervangen, dus of Escalante of Parolo of Cataldi.  Voor het overige de vertrouwde namen met Lazzari en Marusic op de flanken, en verder Milinkovic en Luis Alberto op het middenveld, met de spitsbroeders Immobile en Correa vooraan.

Lazio, Immobile torna a far coppia con Correa: i tre obiettivi di Ciro in  caso di ripresa – SOS Fanta

Bij Napoli kan coach Gattusso niet rekenen op zijn 2 pocket-spelers, met Mertens die geblesserd uitviel tegen Inter, alsook Insigne die rood kreeg in diezelfde wedstrijd.  Hij rekent vooraan op het trio Lozano, Petagna en Politano.

Napoli dankt invallers Mertens en Insigne in achtste finales beker |  Voetbal24 - Voetbalnieuws

Scheidsrechter zondagavond is dhr. Daniele Orsato uit Schio, hij fluit de aftrap in het lege Olimpico om 20:45 uur.

Afbeelding

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s