SERIE A : Preview Benevento v Lazio

Afbeelding

De 12e speeldag in de Serie A begint vandaag met Lazio dat op bezoek gaat bij neo-promovendus Benevento.  Het duel dat in de teken staat van de coaches en de gebroeders Inzaghi, Simone bij Lazio en de 3 jaar oudere broer ‘Pippo’ bij Benevento.  In het Stadio Ciro Vigorito zal Lazio aantreden zonder enkele basispionnen.

Calcio. Il 2019 è l'anno dei fratelli Inzaghi. | Tv7 Benevento

Zo is er geen Acerbi, die een streep mag maken over de laatste 3 wedstrijden bij Lazio.  Ook geen Leiva en Fares op het wedstrijdblad, met daarnaast nog Akpa Akpro die geschorst is.  Bij Lazio rekent men dan wel op de terugkeer van Luis Alberto op het middenveld.

Afbeelding

Hoedt en Patric keren terug in de defensie, naast Radu, met Reina tussen de palen.  Escalante die Leiva vervangt op het middenveld, met op de flanken Lazzari en Marusic, met Milinkovic en Luis Alberto achter de spitsen.  Vooraan Immobile en Correa die voor de doelpunten moeten zorgen.

Bij thuisploeg Benevento (15e) rekent men op onderstaande selectie : 

Afbeelding

Scheidsrechter in Benevento is dhr. Luca Pairetto uit Turijn.  Hij fluit de aftrap om 20:45 uur in het Stadio Ciro Vigorito.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s