SERIE A : Preview Lazio v Hellas Verona

Zaterdagavond ontvangt Lazio thuis Hellas Verona, duel voor de 11e speeldag in de Serie A.  Dit is de start van de finale eindspurt in de Serie A voor Lazio, met hierna midweek Benevento uit, volgend weekend Napoli thuis en als afsluiter een midweek in San Siro tegen AC Milan. 

Wat vorig seizoen een onneembare vesting leek, blijkt nu het lege Stadio Olimpico Lazio parten te spelen.  In de vorige 5 thuiswedstrijden viel er maar 1 overwinning te noteren tegen Bologna, 2 draws tegen Inter en Juventus, plus 2 nederlagen tegen Atalanta en Udinese.

Afbeelding

Dinsdag schaarde Lazio zich bij de laatste 16 van de Champions League, na de 2-2 draw tegen Club Brugge.  Een wedstrijd met gevolgen want spits Immobile en verdediger Acerbi hebben nog lichte hinder van enkele blessures, en zijn niet zeker van een basisplaats tegen Hellas Verona. 

Verder ook geen Lulic en Patric bij Lazio, door blessures.  Er is dan wel de terugkeer van spits Muriqi op de bank.

LAZIO Acerbi racconta la sua amicizia con Immobile

Coach Inzaghi laat nog alle opties open voor tegen Hellas Verona.  In doel zou er de terugkeer zijn van Strakosha, om 2e doelman Reina eens op rust te zetten.  Achteraan lijken Luiz Felipe en Radu te starten, met centraal Acerbi of Hoedt.  Op het middenveld Leiva, bijgestaan door Luis Alberto en Milinkovic, met op de flanken de keuze uit Lazzari, Marusic en Fares.  In de aanval lijken naast Correa, nog Caicedo en Pereira de opties te zijn, mocht Immobile niet starten.

Afbeelding

Tegenstander Verona, gecoacht door Juric, kende in haar laatste 7 wedstrijden, met maar 1 nederlaag tegen Sassuolo, en enkele verrassende uitslagen zeker buitenshuis, op Juventus en AC Milan een draw, en een 0-2 winst op Atalanta. 

Het paradox voor hen is dat tegen Lazio men niet kan winnen, al 6 nederlagen in de 6 vorige ontmoetingen.

Scheidsrechter zaterdag is dhr Rosario Abisso uit Palermo, hij fluit de aftrap om 20:45 uur in het Stadio Olimpico.

Afbeelding
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s