SERIE A : Preview Lazio v Udinese

Dove vedere Lazio-Udinese streaming e tv, 14a giornata Serie A - VIDEO -  BreveNews.Com

Zondag om 12:30 uur ontvangt Lazio thuis Udinese, momenteel 16e in de Serie A, en dit in een duel voor de 9e speeldag.  Dinsdag won Lazio in het ‘kampioenenbal’ met 3-1 van Zenit, en heeft het zo nog zicht om te overwinteren.  In de Serie A sluipt het dichter bij de subtop, en de kalender is redelijk gunstig om binnen een paar weken de top 4 te betreden.

Afbeelding

Lazio zal aantreden met ‘AD10S’ op het shirt, als eerbetoon voor Diego Maradona, die eerder deze week overleed.  De shirts zullen verkocht worden voor een goed doel in Torre Annunziata. 

Dit is een deelgemeente van Napoli en tevens de geboorteplaats van Lazio’s topschutter Ciro Immobile.

Afbeelding

Coach Inzaghi kan langzaam op zijn volledige kern rekenen.  Nog steeds geen Lulic, en deze week viel spits Muriqi uit met een spierblessure, de Kosovaar blijft 2 weken aan de kant.

De grote afwezige in Crotone en tegen Zenit was Milinkovic, die zijn quarantaine uitzat.  Hij keert terug na een negatieve Covid-test.

Afbeelding

Coach Inzaghi kiest voor volgende 11 spelers, met de terugkeer van Strakosha tussen de palen.  Achteraan Patric, Acerbi en Radu, met Lazzari en Fares op de flanken.  Op het middenveld Parolo met Cataldi in een verdedigende rol, met Luis Alberto als spelmaker.  In de aanval de aanval dan de spitsbroeders Correa en Immobile.  Leiva en Milinkovic starten op de bank.

Afbeelding

Bij Udinese rekent men op de volgende 11 : Musso; Becao, Nuytinck, Samir; Stryger Larsen, De Paul, Arslan, Pereyra, Zeegelaar; Pussetto, Forestieri.  Scheidsrechter zondag is dhr. Gianluca Aureliano uit Bologna.  Hij fluit de aftrap op het middaguur, dus 12:30 uur.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s