SERIE A : Bleek Lazio verliest thuis van Udinese

LAZIO v UDINESE 1-3

In haar 5e thuiswedstrijd verloor Lazio van Udinese met 1-3, een nederlaag die te wijten viel aan de zwakke eerste helft, waarin Udinese als blok verdedigde en op de counter een mak Lazio afstrafte met 2 doelpunten voor de pauze.

Coach Inzaghi koos voor Parolo en Cataldi op het middenveld, en liet Leiva en Milinkovic op de bank, met de wedstrijd in Dortmund in het vooruitzicht.  Ook was er de terugkeer van doelman Strakosha tussen de palen bij Lazio.  De eerste kans was voor Correa op aangeven van Luis Alberto, maar Udinese doelman Musso brengt redding.  

Tot overmaat van ramp komt de 0-2 diep in de eerste helft, na knullig balverlies bij een vrije trap.  Udinese countert met 4 tegen 3, en Pussetto verschalkt Strakosha met de 0-2, een koude douche voor Lazio net voor de break.

Na de pauze komen Leiva, Akpa Akpro en Marusic erin, en Lazio begint beter te voetballen, maar Udinese blijft in blok verdedigen en Lazio kan geen gaatje vinden.  De bezoekers loeren op de counter en met succes, want via De Paul kan Forestieri die 0-3 scoren, naast de verslagen Strakosha.

Een nederlaag waardoor Lazio nog steeds in de brede subtop blijft, maar de kans mist om de top 4 te benaderen.  Woensdag is er het 5e CL duel, met een bezoek aan Dortmund, en de kans op kwalificatie voor de volgende CL ronde.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s