UEFA CL : Preview Lazio v Zenit

Afbeelding

Vanavond om 21:00 uur zal Lazio thuis aantreden tegen Zenit St.-Petersburg, in de 4e groepswedstrijd van de Champions League.  Lazio is nog steeds ongeslagen in groep F, maar is nog niet zeker van te overwinteren in het ‘kampioenenbal’.  Drie weken terug kon Lazio een punt huiswaarts nemen, met een ploeg zonder sterkhouders, die in Rome bleven wegens Covid-19.

Zenit-Lazio | UEFA Champions League | UEFA.com

 

GEEN MILINKOVIC BIJ LAZIO

PSG transfer news: Ligue 1 giants offer €60m for Lazio star Milinkovic-Savic  after CL loss

Vanavond geen Milinkovic op het veld, de Serviër keerde uit de interlandbreak met een positieve test, en blijft in quarataine.  Verder kiest coach Inzaghi zijn vertrouwde namen, met achteraan Acerbi, Luiz Felipe en Radu.  Pepe Reina staat terug in doel, eerste doelman Strakosha is uit quarantaine, maar mist wedstrijdritme om terug tussen de palen te staan.

Crotone-Lazio 0-2: festa Inzaghi con Immobile e Correa

Op het middenveld Leiva, met naast hem Akpa Akpro of Parolo, met in een aanvallende rol spelmaker Luis Alberto.  Op de flank rechts Lazzari en op links Fares of Marusic.  In de aanval de 2 spitsbroeders die zaterdag konden scoren tegen Crotone, nl. Correa en kapitein Immobile.

Afbeelding

 

F.C. ZENIT St. Petersburg

Zenit kwam dit weekend niet verder dan een 2-2  gelijkspel uit bij Grozny.  En staat het zo op een 2e plaats, op 1 punt van koploper CSKA Moskau.

Afbeelding

Coach Sergei Semak kan nu wel rekenen op Malcolm, de grote afwezige in de heenmatch in St.-Petersburg.  Verder weinig verrassingen met Dzyuba in de punt, met Erokhin in een vrije rol.  Achtereaan de ervaren Lovren in de defensie, met Kerzhakov tussen de palen.

Afbeelding

 

De Brit Michael Oliver is door de UEFA aangesteld om de wedstrijd Lazio v Zenit in goede banen te leiden.  De Engelsman heeft éénmaal eerder al een wedstrijd van Lazio geleid in 2016.  Toen was het in de Europa League bij de wedstrijd Galatasaray v Lazio, eindstand 1-1.  Hij fluit de aftrap dinsdag om 21:00 uur.

Michael Oliver

Advertentie

2 gedachten over “UEFA CL : Preview Lazio v Zenit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s