MERCATO : Coach en bestuur bespreken nieuw contract

Lotito: «Abbiamo rinnovato il contratto con Inzaghi» | Calcio e Finanza

De Serie A ondergaat nu de internationale break, om binnen 2 weken terug in actie te schieten.  Ondanks de media-storm ten huize Lazio en het schandaal betreft de ‘tamponi’ of de C19 testen, is de club bezig om coach Inzaghi een beter contract voor te leggen.

‘Mister’ Inzaghi heeft een lopend contract tot de zomer van 2021, maar de besprekingen van 9 maand terug, werd steeds uitgesteld wegens de Corona situatie.  Bij lijken beiden partijen elkaar te vinden, en zou er binnenkort nieuws komen betreft een contractverlenging bij Lazio.

Simone Inzaghi zou akkoord zijn met het voorstel van zijn president Lotito, om bij te tekenen tot 2022 of 2023, en dit tegen een stevige bonus dit tot 3.000.000 euro kan oplopen.

Lazio, tra Inzaghi e Lotito trattativa aperta - Corriere dello Sport

De ‘Piacentino’ mag zich nu al Mister Lazio noemen, want met zijn 213 wedstrijden, en nog lopende, is hij de nummer 1 coach die het langst aan het roer is bij Lazio, boven voetballegende en ex-coach Dino Zoff.  En sinds 1999 zijn Inzaghi en Lazio onafscheidelijk, 11 seizoenen als speler, 6 seizoenen als jeugd-trainer waar hij prijzen won met de Primavera, en nu zijn 5e seizoen als hoofdcoach van ‘La Prima Squadra della Capitale’.

La moglie di Inzaghi: "Tre anni sulla panchina della Lazio, venti di amore  incondizionato" - Golssip

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s