SERIE A : Preview Lazio v Juventus

Afbeelding

Zondag om 12:30 uur is er de 7e speeldag, met Lazio (10e met 10 punten), dat kampioen Juventus (3e met 12 punten) ontvangt in het Stadio Olimpico.  Woensdag kwam Lazio nog Europees in actie, in de puntendeling tegen Zenit St. Petersburg.  En dit zonder Strakosha, Leiva, Luis Alberto en Immobile, allen aan de kant gezet na een Covid-19 testing van de UEFA.

Afbeelding

Bij nieuwe testen was er dan een OK voor spelmaker Luis Alberto, alsook de retour uit blessure voor veteraan Radu in de defensie.  Na de Covid-19 testen deze week en de chaotische mediatisering errond, neemt Lazio geen risico met doelman Thomas Strakosha, Lucas Leiva en topschutter Ciro Immobile.

Alle 3 blijven ze aan de kant, zo niet kon Juventus klacht indienen, en de wedstrijd alsnog winnen op forfait, mocht één van de drie aan de aftrap komen.  Dus zal coach Inzaghi in grote lijnen moeten rekenen op zijn spelers die woensdag al Europees speelden.

Lazio, Inzaghi aspetta i tamponi. Luis Alberto ancora out

Met vooraan Correa naast Caicedo of Muriqi.  Op het middenveld keert Milinkovic naar zijn vertrouwde rol, naast Luis Alberto, met misschien Cataldi als breker i.p.v. Parolo.  Achteraan Acerbi, naast Hoedt met Patric of Luiz Felipe, met Pepe Reina tussen de palen.  Op de flanken dan Marusic rechts met verder Fares op de linkerflank.

Afbeelding

Bij Juventus kan coach Pirlo niet rekenen op Aaron Ramsey, de Welshman blijft aan de kant met een kuitblessure.  McKennie of Kulusevski zal hem vervangen op het middenveld.

Afbeelding

Achteraan geen Chiellini en De Ligt in de defensie.  Wel met op de flanken Danilo en Juan Cuadrado, en vooraan de keuze uit spitsen Dybala, Morata en C. Ronaldo.

Afbeelding

De scheidsrechter in de topper is dhr. Davide Massa uit Imperia. Hij fluit de aftrap op zondagmiddag, 12:30 uur in het lege Stadio Olimpico.

Afbeelding
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s