UEFA CL : Puntendeling tussen Club en Lazio ‘B’

CLUB BRUGGE v LAZIO ‘B’ 1-1

Afbeelding

Club Brugge is thuis niet verdergekomen dan een 1-1-gelijkspel tegen een door corona gedecimeerd Lazio. Mignolet moest geen bal pakken voor de rust, maar toch kwamen de Italianen voor, Vanaken wiste de 0-1 uit vanaf de stip. Na de rust had Club kansen bij de vleet, maar kon geen ervan benutten. 

Afbeelding

Lazio zakte zonder heel wat toppers af naar Brugge. Onder meer Ciro Immobile en Luis Alberto waren in Rome gebleven met corona-perikelen.  Toch kwamen de Romeinen na een kwartiertje op voorsprong in het Jan Breydelstadion. Correa kreeg te veel tijd van Deli op de rand van de zestien. Hij krulde de 0-1 netjes voorbij Mignolet in doel.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Het antwoord van Club kwam er niet veel later. De Ketelaere kwam met wat geluk in balbezit in de zestien, maar was te verrast om binnen het kader te mikken van dichtbij.  Vlak voor de rust ging scheidsrechter Taylor plots naar de zijlijn. 

Hij zag op de beelden hoe Patric Rits tegen de vlakte werkte in de zestien en wees naar de stip. Vanaken stuurde de ervaren Reina naar de verkeerde kant: 1-1.

Na de rust kreeg blauw-zwart kansen bij de vleet, maar de bal wilde er maar niet in. Dennis mikte als eerste op het been van Reina, ook Vanaken kreeg de bal niet veel later niet tussen de palen. 

Afbeelding

De beste kansen moesten dan nog komen. Rits leekte scoren met zijn hoofd, maar Reina pakte opnieuw uit met een geweldige redding.

Het mocht niet zijn voor blauw-zwart, want zelfs in een leeg doel kreeg Sobol de bal er niet in. 

Club kreeg tien minuten voor tijd het deksel nog bijna op de neus. Mignolet, tot dan werkloos, toonde zijn klasse en hield ex-Racing Genk-speler Milinkovic-Savic van de winnende treffer met zijn borst. (bron: sporza.be)

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s