SERIE A : Preview Lazio v Bologna

Sinisa Mihajlovic, tifosi del Bologna e della Lazio in pellegrinaggio  insieme per sostenere il tecnico nella sua battaglia contro la leucemia -  Il Fatto Quotidiano
Op speeldag 5 treffen Lazio en Bologna elkaar op zaterdagavond.  Beiden teams hebben hun start gemist in de Serie A, Lazio met een 4 op 12, en tegenstander Bologna iets slechter met een 3 op 12.  Dinsdag won Lazio in de Champions League van Dortmund met 3-1, een referentiewedstrijd voor de coach en spelers, om deze lijn door te trekken in de Serie A.

Afbeelding

Coach Inzaghi ziet Lazzari terugkeren uit blessure, alsook middenvelder Escalante, maar hij zal zijn selectie schikken om enkele sleutelspelers rust te geven, want volgende week is er Club Brugge uit in de Champions League.  Voor Lulic, Radu en Pereira komt Bologna nog te vroeg.

Afbeelding

Verder zal de Mister enkele knoppen doorhakken, eerst in de defensie Hoedt of Luiz Felipe, naast Acerbi en Patric.  Misschien krijgt Leiva op het middenveld rust, zodat Escalante speelkansen krijgt.  Op de flank Lazzari of Marusic op rechts, en wie in de aanval naast Immobile, Correa of Muriqi ?  

Afbeelding

Bij tegenstander Bologna, met ex-Laziale Sinisa Mihajlovic aan het roer, zijn Dijks, Medel, Poli en Skov Olsen afwezig door blessure. 

Afbeelding

Verdediger en tevens ex-Laziale De Silvestri zal tijdig fit zijn om Lazio te bekampen zaterdag.

Ripresa degli allenamenti verso Lazio-Bologna: differenziato per De Silvestri, anche Skov Olsen inizia le terapie

De scheidsrechter zaterdagavond is dhr. Massimiliano Irrati uit Firenze, hij fluit de aftrap om 20:45 uur in het Stadio Olimpico.

Afbeelding

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s