SERIE A : Preview Sampdoria v Lazio

Afbeelding

De internationale break is achter de rug, en Lazio kan zich terug opmaken voor de Serie A en tevens de nakende Champions League.  Twee weken terug haalde Lazio nog een verdiend punt tegen koploper Inter, maar zag wel zijn topschutter Immobile het veld verlaten met rood, dus geen Ciro tegen Samp’.

Lazio en Inter eindigen met tien man en gelijkspel | Overige sporten |  Nieuws | Ziggo Sport

Ook geen Lazzari bij Lazio, die bij de Azzurri een blessure opliep, en 2 weken aan de kant blijft. 

Verder ook geen Radu en Luiz Felipe in de defensie, geen Marusic op de flank en geen Pereira, die met koorts thuis zit.

ULTIM'ORA – Infortunio per Lazzari! Lascia il ritiro per un problema in  allenamento: le condizioni – SOS Fanta

Coach Inzaghi zal zijn elftal door elkaar moeten schudden, want veel opties heeft hij niet.  Parolo mocht tegen Inter in de verdediging staan, en lijkt tegen Samp’ ook daar te starten.  Voor de Wesley Hoedt lijkt een basisplaats nog te vroeg.  Met Strakosha in doel en verder Acerbi en Patric keren de vertrouwde namen terug.

Afbeelding

Op het middenveld de driehoek Leiva, Milinkovic en Luis Alberto, met op links Fares en op rechts de Nederlander Djavan Anderson.  In de spits geen Ciro, dus mag Caicedo starten naast Correa, en mag de aanwinst Vedat Muriqi starten vanop de bank.

Afbeelding

Bij tegenstander Samp’ zien we enkele ex-Laziali terug met Candreva op het middenveld, en spits Keita Balde op de bank.  De cijfers zijn Sampdoria niet gunstig, in de laatste 17 Serie A duels kon Samp’ maar 1 x winnen en 3 x gelijkspelen, en verder 13 nederlagen op hun conto.

TELENORD - Sampdoria, Candreva a Keita: "Ti aspettiamo"

De scheidsrechter zaterdag in dhr. Daniele Orsato uit Schio, hij fluit de aftrap om 18:00 uur af in het ‘Stadio Luigi Ferraris’.

Afbeelding

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s