MERCATO : Einde van Transfer Deadline

JORDAN LUKAKU UITGELEEND AAN R.A.F.C.

Jordan Lukaku zet na 228 dagen blessureleed nieuw doel: “Wil weer Rode  Duivel worden.” | Serie A | Sport | HLN

Jordan Lukaku is dit seizoen opnieuw te bewonderen in de Belgische competitie. Lazio leent de linksachter tot het einde van het seizoen uit aan Antwerp.

Jordan Lukaku verliet in 2016 de Belgische competitie voor een avontuur in Rome. Bij Lazio kon de linksachter zich – ook door blessures – nooit opwerken tot een certitude. Op zijn 26e keert hij, minstens voor een jaartje, terug naar België.

Afbeelding

 

DE TERUGKEER VAN HOEDT

Wesley Hoedt: Southampton sign £15m Dutch defender from Lazio - BBC Sport

Southampton rekent ook dit seizoen niet op de diensten van Wesley Hoedt.  De ‘Saints’ verhuurden de centrale verdediger vorig jaar aan Antwerp en mag ook dit jaar andere oorden opzoeken.  Zo neemt Lazio hem terug op huurbasis.  De 26-jarige Nederlander verliet in 2015 AZ Alkmaar voor Lazio, waar hij na 2 seizoenen richting Southampton ging.

In Rome kende Hoedt zijn beste periode. Met Lazio legde hij beslag op de Italiaanse Supercup en eindigde hij als achtste en vijfde in de Serie A.

 

Adekanye, velocidad para el ataque | Cádiz CF - Web Oficial

De jonge Nederlandse spits Adekanye werd op zijn beurt uitgeleend aan het Spaanse Cádiz C.F.  Met het aantrekken van Muriqi, en reeds Caicedo, Correa en Immobile in de aanvallinie, was er geen plaats voor ‘Bobby’ Adekanye.

Verder heeft Lazio de selectie afgeslankt en 3 spelers op huurbasis gestald in de Serie B, bij Salernitana, de andere club van Lazio president Lotito.  Het gaat over doelman Marius Adamonis, en middenvelders Patryk Dziczek en André Anderson.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s