SERIE A: Puntendeling in ‘potige’ wedstrijd

LAZIO v INTER 1-1

De topper tussen Lazio en Inter heeft geen winnaar opgeleverd. Inter kwam op voorsprong na een halfuur dankzij Lautaro, in de tweede helft maakte Milinkovic-Savic gelijk. De wedstrijd werd daarna ontsierd door twee rode kaarten.

Inter liet voor deze confrontatie nog geen enkel punt liggen. Het zakte dan ook met vertrouwen af naar de Italiaanse hoofdstad.

Met veel goede intenties trokken beide ploegen naar voren, maar veel werk kregen de twee doelmannen niet. Handanovic werd na twintig minuten spelen een eerste keer op de proef gesteld. Hij bokste een schotje van Luis Alberto weg.

Op het halfuur kwam Inter plots op voorsprong, zonder dat het voordien gevaarlijk was geweest. Lautaro Martinez kwam met wat geluk in balbezit in de zestien, maar werkte wel knap af.

Na de rust zakte het niveau bijna onder nul. Na tien minuten spelen kopte Milinkovic-Savic wel de 1-1 tegen het net na een perfecte voorzet van Acerbi, nadien begon een klein kaartenfestival.

Eerst mocht Immobile gaan douchen na een slagje in het aangezicht van Vidal, vijf minuten voor tijd duwde Sensi Patric tegen de grond. Tussendoor werd ook niet echt gevoetbald. Door het gelijkspel staat Lazio na drie duels op vier punten, terwijl Inter voor het eerst punten liet liggen in de competitie.

Afbeelding

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s