MERCATO: Lazio roert zich op transfermarkt

ANDREAS PEREIRA IN ROME

Afbeelding

Andreas Pereira is in Rome neergestreken om zijn medische tests af te ronden, en zijn uitleenbeurt van Manchester United naar Lazio af te ronden, en zijn nieuwe uitdaging te beginnen op het Lazio middenveld.

Andreas Pereira: “Ik denk na over de Rode Duivels” | Rode Duivels | Sport | HLN

Pereira is geboren in Duffel, zoon van ex-Westerlo speler Marcos Pereira.  Nadat hij werd opgeleid bij Lommel en PSV kwam Andreas Pereira in januari 2012, toen hij nog maar 16 jaar oud was, aan bij Manchester United.

Hij had nog nooit zo veel bij Manchester United gespeeld als vorig seizoen (32 wedstrijden, twee doelpunten en vier assists). Maar sinds de komst van Bruno Fernandes moest hij vooral tevreden zijn met invalbeurten.

 

ITALO-BRAZILIAAN TUSSEN DE PALEN BIJ PRIMAVERA

LazioLand (@Lazio_Land) | Twitter

Lazio en AS Monaco zijn tot een akkoord gekomen betreft de jonge doelman Gabriel Roberto Pereira.

De Braziliaanse jeugdinternational verliet Gremio voor Monaco, waar hij bij de U19 tussen de palen stond.  Met zijn 18 jaar en 1.95 meter rekent Lazio op hem voor de toekomst, en mag zich momenteel bewijzen bij de Primavera.

La fiche club de AS MONACO - Effectif - Ligue 1 Uber Eats

 

WALLACE TREKT NAAR TURKIJE

Yeni Malatyaspor, Wallace'ı transfer etti | NTVSpor.net

Verdediger op overschot, Wallace, heeft een club gevonden en trekt naar Malatya Spor Kulübü.  De 25-jarige Braziliaan streek in 2016 bij Lazio neer, waar hij het eerste seizoen titularis werd, hierna ging het bergaf, met vorig seizoen een uitleenbeurt aan zijn ex-club Braga.

Wallace: Yeni Malatyaspor Set to Sign Lazio Defender | The Laziali

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s