SERIE A: Preview Lazio v Atalanta

Lazio v Atalanta - Sunday

Vanavond ontvangt Lazio thuis Atalanta, in een inhaalduel die op speeldag 1 niet doorging.  ‘La Dea’ kreeg hiervoor uitstel, want nog geen 1,5 maand geleden streed het nog in de Champions League, en stond het op een zucht van een halve finale, maar een stunt van PSG stuurde hen huiswaarts.

In de Serie A wonnen beiden teams hun eerste duel, Lazio uit 0-2 bij Cagliari, en Atalanta ook uit bij Torino 2-4, dus meteen een duel met de top in de Serie A als inzet.  Momenteel hebben Napoli, AC Milan en Hellas Verona het maximum van 6 op 6.

Afbeelding

Bij Lazio geen Luiz Felipe in de verdediging, dus kiest coach Inzaghi voor dezelfde namen achteraan, met Strakosha in doel, Acerbi centraal naast Radu en Patric.  Verder blijf het team ongewijzigd dat won in het Sardegna Arena, met Lazzari rechts, Leiva centraal met voor hem Luis Alberto en Milinkovic, en Marusic links.  Vooraan het spitsenpaar Immobile en Correa.

Afbeelding

Bij ‘La Dea’ heeft coach Gasperini ook geen selectieproblemen, en zal hij zijn sterkste 11 het Olimpico insturen.

Afbeelding

De Napolitaan Fabio Maresca is de scheidsrechter van dienst, hij fluit de aftrap om 20:45 uur.

Afbeelding

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s