FRIENDLY : Inzaghi’s spelen onderling 0-0 gelijk

Afbeelding

Het broederduel tussen Simone (Lazio) en ‘Pipo’ (Benevento) eindigde gisteren in een 0-0 gelijkspel.  Beiden ploegen komen dit weekend niet in actie in de Serie A, vandaar dit oefenduel in het Stadio Olimpico.

Bij Lazio geen Luis Alberto die gespaard werd wegens hinder van een lichte blessure, alsook geen Milinkovic op het wedstrijdblad.  Zo kreeg Akpa Akpro een basisstek, en mocht Jordan Lukaku op links starten.

Afbeelding

Een eerste helft om snel te vergeten, gezapig voetbal met amper kansen.  De beste kreeg Benevento in de 38e minuut, maar Moncini zijn kopbal ging niet in doel.

Afbeelding

Na de pauze komt Lazio op, met een kansje voor Correa.  Maar aan de overkant moest Strakosha in extremis redden, op een kopbal van Caprari.  De laatste kans was voor Immobile, maar hij besloot in het zijnet van doelman Montipo.  Eindstand 0-0, nu woensdag begint voor Lazio het seizoen volgend weekend met de uitwedstrijd tegen Cagliari.

Afbeelding

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s