AURONZO : Lazio wint oefenduel van Padova zonder internationals

LAZIO v PADOVA 1-0

Afbeelding

Lazio won op maandag het 2e oefenduel in hun zomerkamp te Auronzo.  Tegenstander was de Serie C club Padova, met Lazio dat niet kon rekenen op al hun internationals die vertrokken zijn op de interlandbreak van komende weekend.

Afbeelding

Zo kregen 2 nieuwkomers meteen een basisplaats, met doelman Pepe Reina tussen de palen en op het middenveld de Argentijn Escalante.  En in de aanval de jonge Raul Moro, die de ondankbare taak kreeg om Immobile te vervangen.

Afbeelding

Na een magere 1e helft, was er doelman Reina die meteen zijn ervaring en kunde tentoonstelde, want hij pareerde een strafschop van speler Ronaldo iets na het uur.

Lazio vond pas de verlossing in minuut 87 als een voorzet van Luiz Alberto de doelman van Padova ontglipte.  En zo via verdediger Fazzi de bal in doel rolt, een owngoal goed voor de mager 1-0 overwinning.  Een magere troost voor coach Inzaghi, die nog moet knippen in zijn ruime kern dit seizoen.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s