OFFICIAL: Ciro Immobile tekent bij tot 2025

Afbeelding

Ciro Immobile heeft zijn toekomst verbonden aan Lazio. De dertigjarige aanvaller heeft een nieuw contract getekend tot medio 2025, waarmee alles erop wijst dat de Serie A-topscorer zijn loopbaan zal afsluiten in Rome.  Lazio-directeur Stefano De Martino noemt de nieuwe verbintenis van Immobile ‘een contract voor het leven’.

Het langdurig vastleggen van de aanvoerder en clubtopscorer is de eerste stap richting het verder versterken van de ploeg van Simone Inzaghi na de vierde plaats van afgelopen seizoen, die betekent dat de club voor het eerst sinds 2007/08 weer meedoet aan de Champions League.

Clubhopper wordt boegbeeld: Immobile tekent contract voor het leven

Immobile had met 36 competitiegoals, waarmee hij Europees topscorer werd en het Serie A-record van Gonzalo Higuain evenaarde, een belangrijk aandeel in dat succes. De Italiaanse spits werd daarop aan clubs als Napoli, Liverpool en zelfs Barcelona gelinkt, maar blijft Lazio dus trouw. Tegen de tijd dat zijn nieuwe contract afloopt, is de 39-voudig international inmiddels 35 jaar oud.

Daarmee heeft Immobile zijn stek eindelijk gevonden. Voordat hij in 2016 arriveerde bij Lazio, had de goalgetter immers al heel wat clubs versleten. Nadat Juventus hem in zijn jonge jaren had verhuurd aan Siena, Grosseto en Pescara, volgden korte verblijven bij Genoa, Torino, Borussia Dortmund, Sevilla en nogmaals Torino.  Bij Lazio groeide de clubhopper uit tot boegbeeld.

Afbeelding

Advertentie

Een gedachte over “OFFICIAL: Ciro Immobile tekent bij tot 2025

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s