OFFICIAL : Lazio trekt doelman Pepe Reina aan voor 2 seizoenen

Afbeelding

Pepe Reina verlaat AC Milan voor Lazio, en zet zijn krabbel onder een contract van 2 seizoenen.  Hierdoor is de zoektocht ten einde voor Lazio en zijn 2e doelman, na het vertrek van Silvio Proto.

Voor coach Inzaghi is hij een betrouwbare doublure voor eerste doelman Tomas Strakosha.   Reina is vooral bekend van zijn periode bij Liverpool, tussen 2005 en 2014.  Daarna zat hij nog bij Napoli en Bayern München vooraleer Reina bij AC Milan terechtkwam.

Afbeelding

Reina kwam bij AC Milan amper aan de bak en werd het afgelopen halfjaar uitgeleend aan Aston Villa.  Na zijn terugkomst in Milaan werd de Spaanse keeper gelinkt aan Valencia, maar toen die gesprekken vastliepen, nam Reina de vlucht vooruit en tekende hij bij Lazio. Reina zal bij de Romeinse club vooral als doublure optreden, maar krijgt wel de kans om in de Champions League te spelen.  Vooral dat laatste overtuigde de Spaanse international om bij Lazio te tekenen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s