MERCATO: David Silva kiest Sociedad boven Lazio

David Silva verbreekt Premier League-record van Hart | Buitenlands ...

Bij Lazio zijn ze in hun gat gebeten. De Italiaanse topclub dacht dat het David Silva had gestrikt, maar de Spanjaard tekende bij Real Sociedad.  Het Italiaanse clubbestuur is niet te spreken over de gang van zaken, de entourage van Silva wuift de klachten weg.

Dat David Silva (34) zijn afscheid van Manchester City bevestigde, was geen verrassing. Dat maandagavond Real Sociedad de komst van de Spaanse middenvelder aankondigde, was dat dan weer wel.  Een deal tussen Silva en Lazio hing namelijk een tijd in de lucht, maar de mogelijke overeenkomst sprong dus toch nog af.

Lazio Put Out Amazing Statement After David Silva Moves To Real ...

Voor de transfervrije Silva lag naar verluidt een riant contract van 3 jaar klaar in de Italiaanse hoofdstad, maar de ex-speler van Valencia keert dus terug naar Spanje.  “Ik heb veel respect voor de voetballer, maar niet voor de mens David Silva”, reageert Igli Tare, sportief directeur bij Lazio, als door een wesp gestoken.

De vader van Silva verdedigt zijn zoon. “Er waren gesprekken met Lazio, net zoals we onderhandelden met Sociedad en andere teams.”  “Er was niets afgehandeld. David is verrast door de reactie van Lazio. Iedereen kan zeggen wat hij wil, maar Lazio heeft gesproken met de makelaar van David en niet met David zelf.”

(bron: sporza.be)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s