MERCATO: David Silva beslist zondag over toekomst

Al dagen gonst het gerucht dat David Silva gelinkt is met Lazio volgend seizoen.  De 34-jarige Spaanse middenvelder is momenteel bezig aan zijn laatste weken bij Manchester City, dat vanavond nog met aantreden in het Kampioenenbal tegen Real Madrid.

De speler en Lazio hebben elkaar gevonden, die hem 3 jaar zal binden bij Lazio vanaf seizoen 2020/2021.  Lazio zal wel stevig in de buidel moeten tasten, want naast een penthouse in Rome centrum, plus de beschikbaarheid van een privé-jet, zal de Spanjaard een stevig contract krijgen bij Lazio.

Net zoals Miroslav Klose in 2011 Bayern verliet voor Lazio, waar hij 5 seizoenen nog zou spelen.

Club hoping David Silva will respond to offer next week - Two-year ...

Een sportief extraatje voor David Silva is de zekerheid dat Lazio deelneemt in de volgende Champions League.  En de sportieve keuze van Silva zelf, om nog te spelen in een topcompetitie zoals de Serie A volgend seizoen.   Volgens zijn zaakwaarnemer zal hij zondag uitmaken waar zijn toekomst ligt, na 10 jaar bij Manchester City zijn palmares gevuld te hebben in Engeland, en internationaal met de Spaanse nationale ploeg.

93 Best my dear silva images

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s