SERIE A : Preview Napoli v Lazio

Napoli versus Lazio: zet Dries Mertens een nieuwe stap richting ...

Speeldag 38, de laatste in de Serie A, speelt voor Lazio zaterdag zich af in Napoli, waar alle ogen gericht zullen zijn op spits Ciro Immobile.  Hij is momenteel Europees topschutter met 35 doelpunten, maar heeft de kans om het record van Higuain (toen spits bij Napoli) te evenaren met 36 doelpunten of zelfs te breken, als hij er 2 scoort in San Paolo.

Immobile onttroont Ronaldo en schiet Lazio richting Champions ...

Bij Lazio heeft coach Inzaghi geen selectieproblemen.  Lulic, Radu en Leiva hebben weken geleden hun seizoen zien afbreken door blessures, dus kiest de ‘Mister’ voor dezelfde 11 namen, die thuis wonnen van Brescia woensdag.  Achteraan Acerbi, Patric en Luiz Felipe met Strakosha in doel.

Afbeelding

Op de flanken Jony en Lazzari, aangevuld met Parolo centraal, en voor hem Luis Alberto en Milinkovic.  Topschutter Immobile zal terug starten naast Correa.

Afbeelding

Lazio zal in Napoli aantreden in hun nieuwe donkerblauwe shirts, de 3e shirt voor het nieuwe seizoen 2020/2021 die eraan komt.

Afbeelding

Bij Napoli geen Manolas in de ploeg, zijn seizoen zit erop.  Coach Gattuso rekent op Insigne, Mertens en Zielinksi voor de aanvallen.  Callejon zal gespaard worden, gezien Napoli volgende week nog moet aantreden in de Champions League tegen FC Barcelona.

Afbeelding

De scheidsrechter voor dit laatste duel is dhr. Gianpaolo Calvarese uit Teramo.  Hij floot dit seizoen al meermaals voor Lazio, waaronder de 1-2 overwinning op AC Milan, de terug Derby uit bij Roma, alsook de Supercoppa in december, die Lazio won door Juventus te verslaan met 1-3.  De aftrap is om 20:45 uur.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s