SERIE A: Preview Lazio v Sassuolo

Lazio - Sassuolo - Tickets - Packages - Hospitality

Lazio opent speeldag 32 in de Serie A, met de thuiswedstrijd tegen Sassuolo.  De Serie A na de Corona crisis heeft Lazio niet goed verteerd, met 2 overwinningen en 3 nederlagen in 5 wedstrijden.  De thuiswedstrijd zaterdag om 17:15 uur is de eerste van de resterende 7 wedstrijden, om het seizoen 2019/2020 af te sluiten.

Afbeelding

De nederlaag in en tegen Lecce zindert nog na, gezien Juventus ook verloor op AC Milan (4-2) en zo Lazio de kans liet liggen om dichterbij te komen.  De kloof blijft zo nog steeds op 7 punten, wetende dat Lazio na Sassuolo en uit bij Udinese, op bezoek gaat in Juventus.

Coach Inzaghi zal zijn elftal door elkaar moeten schudden, want hij kan niet rekenen op verdediger Patric, die 4 wedstrijden geschorst is na het bijt-incident tegen Lecce.  Luiz Felipe zou fit zijn om zijn plaats in te nemen, of eventueel Bastos.

Lazio-Sassuolo 6-1 - Lazio-Sassuolo 6-1 | Virgilio Sport

Op het middenveld zijn er dan ook vraagtekens rond Leiva, Milinkovic en Cataldi.  Alle 3 hebben nog hinder van lichte blessures en zijn niet zeker voor Sassuolo.  Zeker zijn doelman Strakosha, en verdedigers Acerbi en Radu, aangevuld door spitsen Immobile en Caicedo, met achter hen Luis Alberto.  Jordan Lukaku lijkt ook te vissen naar een basisplaats, gezien Jony nog onzeker is voor zaterdag.

Jordan Lukaku's Time in Rome Nearing an End | The Laziali

Sassuolo coach De Zerbi kiest zijn elftal uit onderstaande selectie :

Afbeelding

Scheidsrechter is dhr. Marco Di Bello uit Brindisi, hij fluit de aftrap zaterdag om 17:15 uur.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s