SERIE A: Preview Lecce v Lazio

Lazio opent speeldag 31 met de uitwedstrijd tegen Lecce dinsdagavond, in het Stadio Via del Mare.  De thuisnederlaag tegen Milan is bitter, maar met nog 8 wedstrijden en 24 punten is niets onmogelijk in de achtervolging op Juventus.

Goed niews kwam er van de achtervolgers Inter en AS Roma die ook kopje onder gingen in de Serie A.  Het verschil tussen Lazio (2e) en AS Roma (5e) bedraagt nu 20 punten, waardoor voor Lazio volstaat 4 punten te halen uit de resterende wedstrijden om de Champions League te halen.

Un brutto Lecce stecca la prima in casa: al “Via del Mare” passa ...

Coach Inzaghi ziet spits Correa uitvallen na de nederlaag tegen AC Milan.  De Argentijnse spits heeft een knie blessure en zal zo’n 3 weken aan de kant blijven.  Verder geen Marusic, Lulic, Luiz Felipe en nog een vraagteken achter de inzetbaarheid van Milinkovic.

Afbeelding

Achteraan staat Strakosha tussen de palen, met Acerbi, Radu en Patric in de defensie.  Op het middenveld Leiva, met Lazzari en Jony op de flanken, met voor hem Luis Alberto en Milinkovic.

Djavan Anderson is de joker van Inzaghi in Lazio's titelstrijd ...

De Nederlander Djavan Anderson staat klaar, mocht Lazzari niet tijdig fit bevonden zijn.

In de aanval de 2 speerpunten die terug uit schorsing komen, met name topschutter Immobile en Caicedo.

Bij Lecce kan coach Liverani, tevens ex-Laziale, niet rekenen op Tachtsidis (geschorst) en de geblesseerden Rossettini, Dell’Orco, Deiola, Lapadula, Majer, en Maccariello.  Lecce staat momenteel op de 18e plaats, goed voor de Serie B, en heeft de punten broodnodig om Genoa bij te benen die boven hen staan.

De scheidsrechter is Fabio Maresca uit Napels, hij fluit de aftrap om 19:30 uur dinsdagavond.  Acerbi,  Lazzari en Cataldi staan op 4 gele kaarten, met een thuiswedstrijd tegen Sassuolo op het programma de volgende speeldag.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s