SERIE A: Preview Lazio v AC Milan

Lazio vs AC Milan Prediction: Serie A Match on 04.07.2020 - 22bet

De trein van de Serie A dendert verder, met speeldag 30 dit weekeinde.  Lazio ontvangt thuis AC Milan, die volop in strijd is om de Europese tickets.  Lazio kan zich mathematisch verzekeren van Champions League, als het zo snel mogelijk 8 punten haalt in de resterende wedstrijden.  Het gat met de 5e plaats, nu voor de buren van AS Rome bedraagt reeds een slordige 20 punten, dus het is een kwestie van weken om de CL te halen, om dan tegen Juve te strijden om de Scudetto.

Afbeelding

Coach Inzaghi heeft kopzorgen tegen de Milanezen, gezien zijn 2 spitsen Immobile en Caicedo geschorst zijn na een gele kaart tegen Torino. Verder ook geen Lulic, Luiz Felipe, Marusic Adekanye en Moro allen uit met blessures.

Adekanye in rijtje met Winter, De Vrij en Stam bij Lazio | Foto ...

Zo zal Correa in de spits beginnen met als schaduwspits Luis Alberto. Verder lijkt Leiva terug te keren op het middenveld, met Parolo naast hem en Milinkovic als spelmaker.

Op de flanken dan Lazzari en Jony, met achteraan veteraan Radu, naast Acerbi centraal en Patric op rechts.  Vaste Lazio doelman is nog steeds Strakosha tussen de palen.

Lazio, Leiva operato al ginocchio: il comunicato del club ...

Bij tegenstander AC Milan rekent ex-Lazio coach Pioli op onderstaande elf, of schudt hij nog een verrassing uit zijn mouwen met Zlatan in de spits  :

Afbeelding

Scheidsrechter is dhr. Gianpaolo Calvarese uit Teramo.  Geel gevaar is er voor Acerbi,  Lazzari en Cataldi want als ze een gele kaart slikken, zijn ze geschorst in de uitswedstrijd tegen Lecce.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s