SERIE A: Preview Torino v Lazio

Afbeelding

Lazio opent dinsdagavond speeldag 29, met een bezoek aan FC Torino met de aftrap om 19:30 uur.  De overwinning tegen Fiorentina gaf Inzaghi’s team het nodige vertrouwen, na de dreun tegen Atalanta.  Koploper blijft Juventus, dus aan Lazio de boodschap om in Turijn de Granata te verslaan, om zo Juve te naderen op één punt.  Juventus zelf start na Torino v Lazio met hun wedstrijd uit tegen staartploeg Genoa.

Afbeelding

Coach Inzaghi kan weer niet rekenen op Leiva, Luiz Felipe en in mindere mate Adekanye en Raul Moro.  Goed nieuws komt er van Correa, die fit is om te starten.  Ook Cataldi en Marusic doorstonden de fitheidstest, en zullen hoogst waarschijnlijk op de bank beginnen.

Afbeelding

Achteraan Strakosha tussen de palen, met centraal Acerbi, Radu links en Patric rechts.  Parolo als breker op het middenveld, met voor hem Luis Alberto en Milinkovic.  Lazzari mag de rechterflank afdweilen en Jony op links, met vooraan het spitsenpaar Immobile en Correa.

Lazio, Immobile e Correa la coppia più bella d'Europa

Bij tegenstander Torino rekent men op de doelpunten van spits Belotti, met verder nog ex-Laziale De Silvestri in de defensie.  Torino v Lazio is het duel van spitsbroeders Immobile en Belotti, ooit samen een spitsenpaar bij FC Torino, en nu concurrenten bij de nationale ploeg.

Italia: Immobile e Belotti, due attaccanti per la Nazionale ...

 

Scheidsrechter is Davide Massa uit Imperia, hij fluit de aftrap om 19:30 uur.  Geel gevaar is er voor Acerbi, Immobile, Lazzari, Caicedo en Cataldi want als ze vanavond een gele kaart slikken, zijn ze geschorst in de thuiswedstrijd tegen AC Milan.

Sampdoria-Lecce: l'arbitro della sfida - Samp News 24

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s