SERIE A: Lazio wint terug na comeback.

TORINO v LAZIO 1-2

Afbeelding

Lazio geeft niet af in de Italiaanse titelstrijd.  De nummer 2 in de Serie A won vanavond met 1-2 van Torino.  Die andere club uit Turijn, leider Juventus, ziet Lazio tot op één punt naderen, al speelt Juve zelf later vanavond nog uit bij Genoa.

Na de opdoffer op het veld van Atalanta probeert Lazio de voeling met Juventus niet (helemaal) te verliezen.  Tegen Fiorentina werd de buit afgelopen weekend al met de nodige moeite veiliggesteld.

Afbeelding

Ook tegen Torino had Lazio het niet onder de markt. Na 5 minuten zette Belotti de 1-0 al op het scorebord vanaf de stip na handspel van Immobile.  Stadsgenoot Juventus zag het graag gebeuren, maar Lazio kwam erg scherp uit de kleedkamer.

Afbeelding

Wie anders dan de onvermijdelijke Immobile maakte meteen gelijk: 1-1, zijn 29e doelpunt in 29 competitiematchen.

Afbeelding

Luis Alberto was weer goed met de assist, zijn 15e van het seizoen.  De volgende speeldag mist Immobile wel door een schorsing.

Torino-Lazio 1-2: Immobile e Parolo firmano l'ennesima rimonta

En net als zaterdag realiseerde Lazio ook vanavond een ommekeer.  Parolo nam de 1-2 voor zijn rekening (invaller Lukaku was bij de succesvolle aanval betrokken) en brengt Lazio voorlopig weer tot op 1 punt van Juventus. (bron: sporza.be)

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s