SERIE A: Lazio geeft de Italiaanse titelstrijd nog niet op

LAZIO v FIORENTINA 2-1

Lazio heeft de kloof met leider Juventus opnieuw teruggebracht tot 4 punten. Gaf het afgelopen woensdag nog een voorsprong weg tegen Atalanta, dan kwam het tegen Fiorentina terug van een achterstand.

De uppercut die Atalanta woensdag had uitgedeeld leek nog na te zinderen bij Lazio, want in de eerste helft was het niet veel soeps. De onverslijtbare Franck Ribéry maakte dan ook verdiend de 0-1 na een knappe individuele actie.

Lazio vond zijn draai maar niet en in Turijn wreven ze al in hun handen. Tot Caicedo ietwat theatraal over de benen van doelman Dragowski struikelde. Topschutter Immobile liet zijn 15e (jawel!) strafschop van het seizoen niet onbenut, zijn 28e goal in 28 matchen.

Fiorentina had op basis van het spel recht op een punt, maar kreeg uiteindelijk niets. Daar besliste Luis Alberto over met een droge knal in 2 tijden. Even daarvoor was Jordan Lukaku ingevallen voor een zeldzame cameo dit seizoen.

Afbeelding

Afbeelding

De slotfase was nog tumultueus, met rode kaarten voor invaller Vlahovic (elleboog) en Lazio-coach Simone Inzaghi in de extra tijd.

(bron: sporza.be)

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s