SERIE A: Preview Lazio v Fiorentina

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan en buiten

Nu zaterdag speelt Lazio haar eerste thuiswedstrijd, na de herstart in de Serie A, met als bezoekers het paarse Fiorentina uit Firenze.

Lazio en coach Inzaghi hebben geen tijd om de verdiende nederlaag in Bergamo te analyseren.  De’ Mister’ maakt zich meer zorgen over de volle blessurelijst, met nu al Lulic, Leiva, Luiz Felipe en Marusic in de lappenmand.  Aangevuld met de 2 jonge aanvaller Raul Moro en Adekanye.

In Bergamo verlieten tevens Radu, Correa en Cataldi het veld met lichte blessures.  Voor de laatste komt Fiorentina thuis te vroeg, en zal niet inzetbaar zijn.

Zo zal dan Parolo starten als breker op het middenveld, met voor hem Luis Alberto en Milinkovic.   Met op de flanken Lazzari rechts en Jony of wie weet Lukaku op links.  Vooraan start Immobile met naast hem Caicedo, om zo Correa te sparen voor de volgende wedstrijd.   Idem achteraan waar Bastos de plaats zal innemen van Radu, met verder Acerbi en Patric, met doelman Strakosha tussen de palen, de anti-held van Bergamo.

Afbeelding

Bij tegenstander Fiorentina ontbreken Chiesa en Cáceres door schorsing, en Kouamé door blessure.  De ‘Viola’ met coach Iachini rekenen vooraan op Cutrone en veteraan Ribery, met op het middenveld ex-Laziale Badlej.

Afbeelding

De scheidsrechter is dhr. Michael Fabbri, die om 21:45 uur de aftrap zal fluiten in het lege Olimpico.  Geel gevaar is er voor Acerbi, Caicedo, Immobile en Lazzari, want als ze vanavond een gele kaart slikken, zijn ze geschorst in de uitwedstrijd tegen Torino.

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s