SERIE A: Lazio breidt zijn kern uit voor inhaalduels

Primavera

Nog twaalf wedstrijden in een slordige 40 dagen, en de Serie A editie 2019/2020 zit er dan op.  Gezien er om de 3 dagen wedstrijden zijn, mochten alle teams hun elftallen uitbreiden met enkele spelers.

Ook de regels van 5 wissels per wedstrijd geeft de coaches dan meer wisselmogelijkheden, in deze uitzonderlijke Covid-19 situatie.  En zo ging Mister Inzaghi vissen in de beloften elftal van Lazio’s Primavera.

Nicolò Armini – rugnummer 13, is de eerste van de 4 nieuwlingen.  Deze rechtersachter mocht vorig seizoen al éénmaal proefen van de A-selectie.  En krijgt nu zijn kans voor de resterende wedstrijden.

Marco Alia – rugnummer 71, is de doelman van de Primavera.  Net zoals Lazio’s nummer 1 Strakosha komt hij van Albanië en zal hij de 3e doelman worden in de A-selectie.

Lazio, alla scoperta del Primavera: Marco Alia - Lazio News 24
Luca Falbo – rugnummer 52, is dan de linkervleugel bij de Primavera.  Falbo is gekend als de assistman van de Primavera, en de Lazio scouts vonden hem bij de U17 van buren A.S. Roma, om hem meteen in de Primavera te zetten.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan

De laatste is Raul Moro – rugnummer 65, is wel het talent om naar uit te kijken bij Lazio.  De kleine, kwikke Spanjaard is vleugelspits en werd weggehaald bij FC Barcelona.

Raúl Moro (@raulmoro_) | Twitter

De Catalanen kregen 8.000.000 € voor de Spaanse jeugdinternational, die een prille blitzcarrière kende op jonge leeftijd.

Als 14-jarige van Espanyol naar FC Barcelona, en een jaar later richting Rome, waar hij tekende voor 3 jaar.

Raúl Moro (@raulmoro_) | Twitter

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s