INZAGHI: Lazio wilt Mister vastleggen tot 2023

Inzaghi legt negeren van Adekanye op vruchteloze Lazio-avond uit ...

Officieel kwam er nog geen witte rook uit Formello, maar volgens enkele bronnen heeft coach Inzaghi zijn lopende contract verlengd tot 2023.  Simone Inzaghi wou niet wachten tot het einde van dit lopende seizoen om zijn contract te bespreken.  Gezien er ook kapers op de kust waren om hem elders als coach aan te trekken, waaronder Paris S.G.

La Lazio vince la Supercoppa, Inzaghi pensa allo scudetto. E alla ...

Zo is zijn eerste doel al bijna bereikt dit seizoen, het behalen van de Champions League voor volgend seizoen.  Lazio (2e) heeft nu een marge van 17 punten op de 5e in de Serie A, nl. de buren van A.S. Roma.  Met nog 12 wedstrijden te gaan, lijkt deze kloof bijna onoverbrugbaar.

Verder heeft president Lotito hem nog een bonus beloofd van 500.000 €, als Mister Inzaghi erin slaagt de Scudetto binnen te halen.  Amper één punt scheiden koploper Juventus van Lazio.

Afbeelding

Vorige donderdag leek deze contractverlenging zo goed als klaar, op nog enkele details na.   Zo zal hij 1.000.000 € extra per seizoen verdienen, en dit tot de zomer van 2023.

Coach Inzaghi kiest niet enkel voor Lazio met zijn hart, maar gelooft in het project sinds enkele jaren, samen met technisch directeur Tare en de president Lotito.  Dit om Lazio terug aan de top te brengen in de Serie A, gekoppeld met de deelname in de UEFA Champions League edities die eraan komen.

15 ANNI LOTITO – “Per Inzaghi e Tare questa è casa. Sergej? Ho ...

 

 

 

Advertentie

Een gedachte over “INZAGHI: Lazio wilt Mister vastleggen tot 2023

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s